Skovby Kirke Ore Kirke Guldbjerg Kirke
15.jpg
04.jpg
12.jpg
13.jpg
11.jpg
08.jpg
17.jpg
10.jpg
01.jpg
14.jpg
05.jpg
06.jpg
09.jpg
07.jpg
02.jpg
16.jpg
03.jpg
 
 

Visioner for kirken

På sit møde 13. maj vedtog pastoratsrådet en vision for arbejdet i Skovby, Ore og Guldbjerg sogne og kirker. Visionen udspringer bl.a. af projektet "Lokal kirkeudvikling", som pastoratet har en gruppe med i.

Visionen lyder:
Vi ønsker at være en kirke med et levende fællesskab, der rækker ud over gudstjenesterne.
Vores vision er at skabe en mangfoldig menighed baseret på frivilligt engagement i relationsskabende aktiviteter, som giver mulighed for at møde evangeliet og hinanden på forskellig vis.

 

Samtidig med offentliggørelsen af visionen opfordrer pastoratsrådet alle, der er interesserede i at gøre en indsats i sognene om at melde sig:

"Det frivillige engagement er et bærende element i kirkens aktiviteter. Så har du lyst til at være med til at opfylde visionen og kan afse tid til at indgå i vores stab af frivillige, kan du tilmelde dig på hjemmesiden", siger pastoratsrådets formand Maibritt Stentoft Buchhave.

 

Formularen findes i menuen øverst til venstre på forsiden under "Meld dig som frivillig". Udfyld punkterne med navn, mail, telefonnummer samt lidt om, hvad du brænder for: praktiske gøremål, diakoni, musik, børn, ældre, udvalgsarbejde, aktivitetskoordinering eller noget helt andet. Kom og vær med til at gøre kirkens aktiviteter og fællesskab levende.

Skovby Kirke | Ore Kirke | Guldbjerg Kirke