Skovby Kirke Ore Kirke Guldbjerg Kirke
08.jpg
04.jpg
10.jpg
14.jpg
15.jpg
02.jpg
16.jpg
03.jpg
06.jpg
11.jpg
17.jpg
01.jpg
07.jpg
13.jpg
12.jpg
09.jpg
05.jpg
 
 

Babysalmesang


Børn og forældre sammen til babysalmesangDer starter med jævne mellemrum babysalmesang i Skovby Kirke.

 

Tilbuddet er altid populært og med god grund, for: 

 

Babysalmesang er altså noget særligt. Det er godt både for den lille baby og for den forældre, som følges med barnet. Men hvorfor er det godt, og hvordan foregår det?

 

Det er rigtig godt at møde andre forældre, der har fået en lille baby, og så bor de i nærheden af én selv. Mange gange aftaler mødregrupper at følges ad til babysalmesang. Det er også godt at få et lille pusterum fra den daglige rutine derhjemme.

 

Selvfølgelig kan de små pus ikke synge med på de sange, vi synger til babysalmesang, men når vi har været sammen nogle gange, sker der noget med dem. De genkender stemningen, lyden af mors eller fars stemme. De bliver meget opmærksomme.

 

Alle forældre får udleveret et sangark, så alle kan synge med fra første gang. Vær ikke bange for at synge, selv om du måske ikke er vant til at synge. Det er nemlig sådan, at det er dig, der er den bedste til at synge for 

dit barn. Der knyttes stærke bånd mellem forældre og barn gennem sangen. Jeg kan ikke her gennemgå hele forløbet af babysalmesang, men jeg har planlagt et helt fast forløb til hver gang.

 

Babysalmesang foregår i Skovby Kirke, og al kommunikation i kirken foregår ved at synge sange eller salmer eller ved at sige remser. Denne regel bliver hurtig hel naturlig for alle, og det giver alle en fornemmelse af, at fokus er babyerne.

 

Selve babysalmesangen varer max en halv time. Vi slutter af med mulighed for snak, kaffe/the/kakao og hygge i Sognehuset.

 

Babysalmesang ledes af kirkens organist Inge Lynggaard, der kan kontaktes på telefon 61 79 59 88 eller email ingelynggaard@gmail.com

 

Her hos os er vi nødt til at tage hensyn til antallet af fødsler i sognet. Det vil sige at babysalmesang ikke ligger på bestemte tidspunkter af året, men udelukkende bliver oprettet og gennemført når der har været et vist antal fødsler. Hold øje med kalenderen her på hjemmesiden.

Er der ikke et hold lige nu, men du gerne vil være med på et, så er du meget velkommen til at kontakte Inge og høre om muligheden for at påbegynde et nyt hold. Det kræver som regel at der er 3-4 babyer der kan være med.

Skovby Kirke | Ore Kirke | Guldbjerg Kirke