Seniorsang

Vi er temmelig privilegerede, at vi her i Danmark har tradition for fællessang. Vi tænker ikke så meget på det. Det er jo bare en selvfølge. Vi er heldige, at vi har haft en Kingo, en Ingeman, en Grundtvig og mange andre gode sangskrivere. Vi har også nulevende gode tekstforfattere. Men teksten gør det jo som bekendt ikke alene. Der skal også en sangbar melodi til. Her må jeg først og fremmest nævne Carl Nielsen. Der er et væld af gode nulevende fællessangskomponister.

Ved seniorsang i Skovby synger vi både velkendte, knap så kendte og af til lærer vi en hel ny sang. Jeg synes, det kan være forfriskende at lære en ny sang, men tungt, hvis programmet består af lutter nye sange. Men når man har sunget en sang et par gange, ja så er sangen vel ikke ny længere. Vi synger i Højskolesangbogen.

Når vi har så rig en sangskat, må vi bruge den, så derfor mød op til seniorsang !

Jeg har planlagt et program til hver gang, men derudover er det alle jer, der deltager, som bestemmer, hvilke sange, vi skal synge. Vi plejer at have nogle gode og hyggelige formiddage, men jeg håber på, at endnu flere får lyst til at deltage.

Vi synger altid fredag formiddage – og altid den sidste fredag i måneden.

 

Vi starter kl. 10.00 og slutter af med en kop kaffe

 

 

Oversigt over Seniorsang:

Ingen begivenheder fundet.