Vær med på den virtuelle kirkebænk

I disse tider er vi forhindret i at mødes med hinanden på grund af krisen med COVID-19. Derfor giver Skovby, Ore Guldbjerg kirker i stedet mulighed for, at vi kan mødes på den virtuelle kirkebænk.

Det betyder, at sognepræst Peder Skovbo Jørgensen, hver søndag holder en andagt via vores facebook side med en salme, en prædiken, bøn og velsignelse.

Hver torsdag kl. 20.30 er der desuden mulighed for at mødes til "fællesskab i dagligstuerne", hvor man kan følge en kort andagt. Den foregår også live via facebook siden. På den måde styrker vi fællesskabet og samværet om Gud.

Derudover bliver der i løbet af ugen lagt mindre videoklip på Facebook. Det kan være en være en salme, en refleksion eller bøn.

Nedenfor kan I ved at klikke på teksten, se de videoer, som allerede er indspillet.

Informationer om Corona

Aflysningen af alle gudstjenester og aktiviteter i Skovby, Ore- og Guldbjerg Kirke er forlænget til og med søndag den 10. maj.

Det sker efter, at regeringen mandag den 23. marts forlængede de tiltag, der er indført for at holde COVID-19 smitten nede. 

Tiltagene betyder, at alle offentlige institutioners indendørs aktiviteter indstilles.  

Landets biskopper meddelte den 12. marts, at de følger disse anvisninger således, at alle gudstjenester og alle menighedsrådsaktiviteter er aflyst.

I Skovby, Ore og Guldbjerg kirker vil alle gudstjenester og alle aktiviteter således være aflyst ind til og med uge 19.

Det gælder for eksempel:

Konfirmandundervisning, minikonfirmandundervisning, menighedsrådsmøder, seniorsang, Skibet, band og strikkecafe.